Eduvonk. Of waarom jij onderwijst.

Vandaag ben ik een experiment gestart. Op twitter en facebook. Ik ga de hashtag #eduvonk gebruiken om verhalen te verzamelen van docenten in het land over onderwijs. Wanneer sprong bij jou de vonk over die ervoor zorgde dat je wilde gaan werken in het onderwijs?
De tweets en facebookberichten wil ik bundelen. Ik wil er een aantal anekdotes en verhalen aan toevoegen n.a.v. een aantal van die tweets en de bundel wil ik proberen te gaan publiceren.
Om bijvoorbeeld te versturen naar decanen van middelbare scholen om te verspreiden onder hun leerlingen om ze enthousiast te maken voor een baan in het onderwijs.
Ik zou het erg waarderen als jullie helpen dit experiment tot een succes te maken en ook een tweet de wereld in sturen, waarin je de hashtag #eduvonk gebruikt om je verhaal te vertellen. Ik ben benieuwd of het een succes wordt. Alvast bedankt in ieder geval!

(De gedachte is bij mij ontstaan door een initiatief dat vorige week voorbij kwam op twitter. #betavonk. Met die hashtag omschreven de bèta’s het moment waarop zij enthousiast raakten voor een bètarichting.)

Meewerken? Dat kan heel makkelijk! Plak ondertstaande tekst in een tweet en deel! En schrijf natuurlijk zelf je #eduvonk.

Voorbeeldtweettekst:
Vorige week was er #betavonk. Vandaag start experiment #eduvonk.: Waardoor wilde jij het onderwijs in?  Wie/wat was jouw #eduvonk? RT?

http://storify.com/HenkTerHaar/eduvonk

 

 

 

 

Recente berichten

Tags

Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *